KUPCI O NAMA

Ocjene kvalitete usluge, dostave i ukupnog dojma.

17 Recenzija

N.F.

Varaždinske Toplice
Web stranica je jako funkcionalna i vrlo jednostavana za kupnju...

Poštovani, htio bih Vam zahvaliti na profesionalnoj usluzi i brzoj dostavi. Zadovljan sam jako uslugom preko web naruđžbe. Web stranica je jako funkcionalna i vrlo jednostavana za kupnju. Gume najsvježije proizvodnje i dostava express brzo. Svakako i ubuduće kupujem gume od Vas za oba automobila te preporućam prijateljima i poznanicima

D.S.

Staro Petrovo Selo
Ovi slavonski "majstori" za gume nisu Vam ni do koljena...

Poštovani, nisam mogao da Vam se ne obratim sa par riječi. Ovakvu uslugu nisam još nigdje doživio, pravi ste profesionalci u poslu. Sama web stranica je toliko jednostavna za naručivanje robe (guma), a gume koje ste mi isporučili su prvoklasne. Svaka Vam čast! Nisam ni u snu pomislio da ću gume za auto naručiti u Splitu! Ovi Slavonski "majstori" za gume nisu Vam ni do koljena... ni po cijeni, a kamo li po kvaliteti usluge! Vaš profesionalizam i najniže cijene, te kvaliteta usluge su za svaku pohvalu i preporuku! Još jednom Vam se zahvaljujem! Srdačan pozdrav iz Slavonije!

Z.Š.

Osijek
Zahvaljujem se na promtnoj pošiljci guma...

Poštovani,zahvaljujem se na promtnoj pošiljci guma, stigle su na vrijeme ( u 13 h) tako da sam ih uspio već i postaviti. Lijepi pozdrav..

M.P.

Mraclin
Pohvalio bih Vas na brzini isporuke...

Poštovani,jučer sam dobio pošiljku i jako sam zadovoljan. Pohvalio bih Vas na brzini isporuke! Lijep pozdrav!

S.K.

Rab
Želim vas pohvaliti za vaše poslovanje...

Poštovani, evo kratko i jasno; želim vas pohvaliti za vaše poslovanje, naime naručio sam gume sava adapto 185/65/14, platio online kreditnom karticom na rate i već prekosutra ujutro gume su mi došle na kućnu adresu. Naime nikad do sad nisam nešto kupio preko interneta bez manje komplikacija i s brzom isporukom. SVAKA ČAST, SVE POHVALE!

A.S.

Đurđenovac B.
Zahvaljujem vam na brzoj pošiljci i urednom poslovanju...

Poštovani, zahvaljujem vam na brzoj pošiljci i urednom poslovanju. Gume sam preuzeo i montirao na vozilo. Ubuduče za sve drugo ču vas kontaktirati. Lijepi pozdrav

S.K.

Petrinja
Toplo ću vas preporučiti prijateljima...

Gume su već na autu. Cijenim vašu poslovnost i toplo ću vas preporučiti prijateljima i znancima. Srdačan pozdrav

Ž.L.

Kastav
Svako čast na brzoj usluzi i dostavi...

Poštovani, zaprimio sam danas već u jutro četri gume za moje vozilo.Svako čast na brzoj usluzi i dostavi a i sa gumama sam također zadovoljan jer se radi o velikoj Kineskoj firmi koja ima cijeli program guma,što sam provjerio na internetu. Preporučio sam vas i susjedu te će on također naručiti kod vas gume

S.K.

Viškovo
Suradnja je bila vrlo uspješna...

Poštovani, hvala, gume su stigle. Suradnja je bila vrlo uspješna. Ako nam opet bude trebalo kontaktirat ćemo vas. Srdačan pozdrav.

K.B.

Dugo Selo
Svakako ću preporučiti svojim prijateljima...

Gume su jutros stigle i već su montirane! Uskoro će nam trebati gume i za drugi auto,pa ćemo opet naručiti kod vas. Svakako ću preporučiti svojim prijateljima i poznanicima!

E.K.

Zadar
Iznimno sam zadovoljan dobivenom uslugom i kvalitetom...

Drago mi je da sam naišao na Vas i mogu Vam iskreno reći da ste pravo osvježenje u današnjem poslovanju. Iznimno sam zadovoljan dobivenom uslugom i kvalitetom te ću Vas i ubuduće kontaktirati, a i toplo preporučiti svima koji budu trebali Vašu suradnju. Svako dobro Vama i Vašim zaposlenicima.

M.Č.

Rijeka
...još jednom vam se zahvaljujem za svaku ste pohvalu...

gume stigle, još jednom vam se zahvaljujem za svaku ste pohvalu od komunikacije, kompletne usluge, načina plaćanja, brzine dostave, svako vam dobro i lijep pozdrav

D.P.

Krapina
Stigle gume u roku, zahvaljujem.

Stigle gume u roku, zahvaljujem.

P.C.

Baška
GUME STIGLE! Pohvala za točnost i profesionalnost...

GUME STIGLE! Pohvala za točnost i profesionalnost!

I.R.

Zagreb
Točno ono što sam tražio nove novcate gume...

Moram vas pohvaliti, gume su stigle točno kako je napisano. Od narudžbe do vrata u manje od 24 sata. Točno ono što sam tražio nove novcate gume, stare doslovno 3 tjedna. Stvarno se profesionalni, i moram priznati da sam usporedio cijene sa Slovenijom i cijene su identične čak i u nekim modelima i jeftinije i besplatna dostava. Definitivno će mi biti prva destinacija kada ću kupovati gume u budućnosti i preporuka svima ko će tražiti istu uslugu. Pozdrav!!!

S.B.

Bilice
...ubuduće ću s vama poslovati i preporučit ću vas...

Moram vas pohvaliti jer ste stvarno uredni i ozbiljni u poslovanju,ubuduće ću s vama poslovati i preporučit ću vas i svojim prijateljima,bila mi je čast suradjivati s vama,ljepi pozdrav cjeloj ekipi.

D.P.

Zagreb
Jučer naručio gumu, jutros stigla u ZG...

Jučer naručio gumu, jutros stigla u ZG. Svaka čast !