PREDNJA DIMENZIJA

ZADNJA DIMENZIJA

TRAŽI

BRZA ISPORUKA DO 48H

skuter gume sa lagera dostavljamo u roku 48 sati

PLAĆANJE DO 12 RATA

sigurno on-line plaćanje karticama

100% POVRAT NOVCA

povrat robe bez razloga u roku 14 dana

100% DOSTUPNO

većina guma je 100% dostupna za isporuku

GUME ZA SKUTER

img

Sporty skuter gume

Skuter guma za sportsku vožnju po cesti. Odlično upravljanje i lagano naginjanje u zavojima zahvaljujući sportskom profilu. Posebno ističemo model Michelin Power Pure SC.

img

Urban skuter gume

Skuter guma za gradsku vožnju po cesti. Posebno ističemo model Michelin CITY GRIP. Prva guma sa tehnologijom PST koja pomaže u prevenciji proklizavanja na mokrim i skliskim cestama.

img

Retro skuter gume

Skuter guma za starije skutere za gradsku vožnju. Iz ponude posebno izdvajamo najprodavniju skuter gumu za Vespu 3.5-10 MICHELIN S83. Vrhunsko prianjanje na suhoj i mokroj podlozi.

img

Zimske skuter gume

Skuter guma za bezbrižnu gradsku vožnju u zimskim uvjetima. Višestruke lamele izbacuju vodu što nudi izuzetno držanje na mokrim kolnicima. Termoaktivna smjesa u Michelin City Grip Winter pomaže da guma održi svoju fleksibilnost na -10°C.

Michelin

gume za skuter

Bridgestone

gume za skuter

Pirelli

gume za skuter

Metzeler

gume za skuter

Continental

gume za skuter

Dunlop

gume za skuter

MICHELIN PILOT ROAD 4 SCOOTER


MICHELIN Pilot Road 4 SC je usmjeren za vozače maksi skutera i nudi iste karakteristike kao u moto verziji. Zbog svojih lamela i konstrukcije koja dolazi direktno iz moto svijeta, guma će ponuditi maksimalnu sigurnost u svim vremenskim uvjetima.

Tehničke inovacije koje pružaju veću sigurnost, trajnost i udobnost

Vrhunske preformanse
Pružanje vrhunskih performansi u tri područja moguće je zahvaljujući kombinaciji tehnoloških inovacija. U slučaju Michelin Pilot Road 4 SC, ove inovacije uključuju smjesu gume i dizajn profila prenesenih iz svijeta moto guma.

Uz to, nudi dugotrajnost i garantira najveći broj kilometara u svojoj kategoriji zbog posebne mješavine koja do sada nije bila ponuđena vozačima skutera.

Prijanjanje na cesti
Prijanjanje na cesti je isto tako jedan od aduta ove gume. Michelin Pilot Road 4 SC karakterizira veliki spektar radnih temepratura, tako da je bez većih poteškoća gumu moguće koristiti i pri zimskim temperaturama od 0°C ali isto tako i pri temperaturama većim od 40°C na mokrim i suhim cestama.

Michelin 2CT tehnologija omogućuje ovoj gumi da vam ponudi 2 stila vožnje u jednoj gumi. Gume su mekše na bokovima kako bi pružile maksimalno prijanjanje u zavojima ili prilikom agresivne vožnje, dok je središnji dio gume napravljen od tvrđih spojeva koji daju veću trajnost.

Michelin Pilot Power 4 scooter

MICHELIN PILOT POWER 3 SCOOTER


Oštrim izgledom nova gume MICHELIN Pilot Power 3 Scooter jasno govori kojim je korisnicima namjenjena. Svi oni koji od svog skutera traže sportski stil vožnje, a u potrazi su za gumom koja im nudi izvanrednu upravljivost i prianjanje na suhim površinama. Pilot Power 3 Scooter koristi Michelin 2CT tehnologije koja kombinira držanje i trajnost.

Tehnički superiorna na suhim podlogama

Pilot Power 3 SC donosi dvije zone bez šare. Tehnologija korištena kod slick guma za staze omogućuje ovim gumama ekstremno držanje na bokovima na suhoj cesti ili stazi.
10% poboljšana maksimalna kilometraža
Usporedno s gumom Michelin Power Pure SC koja je do sada bila jedini izbor za vozače maksi skutera u ovoj kategoriji, Pilot Power 3 SC (vrijedi i za Pilot Road 4 SC) donosi čak 10% veću trajnost što za vozače znači veći broj kilometara kojih možete prijeći s jednim setom guma.

Michelin 2CT tehnologija
Povećano je prijanjanje u zavojima u odnosu na prethodnika, dok je u isto vrijeme poboljšana trajnost guma povećanjem gazišta stražnje gume. Tako je tvrdi (središnji) dio gume s 50% povećan na 60% što će u konačnici dati veći maksimalni broj kilometara.

Jedinstven spoj pilomera i silike Karkas (tijelo gume) je proizvedeno od HMLS poliestera (High Modulus Low Shrinkage) koji omogućuju kombinaciju različitih spojeva gume koja može udovoljiti kontradiktornim zahtjevima: povećana krutost i otpornost, izvrsno upravljanje i elastičnost gume za bolju apsorpciju udaraca.

Michelin Pilot Power 4 scooter

Savjeti za skuter gume

Pri proizvodnji guma tvornice koriste različite lubrikante kako bi omogućili lakše skidanje guma s kalupa i kako bi se smjesa ravnomjerno rasporedila unutar kalupa. Zbog toga nova guma izgleda 'masno i sklizavo'.
Kada montirate nove gume na vaš motor ili skuter, pažljivo vozite prvih 100-150 kilometara. Nagib u zavojima polagano povećavajte dok ne osjetite da je guma postigla optimalne perfomanse. Trenje s cestom i zagrijavanje gume će tijekom lagane vožnje uspješno skinuti masni sloj.
Sve preporuke i savjete koje daju proizvođači guma vrijede za montažu prednje i stražnje guma istog modela/raspona.
Prema zakonu, kao što stoji i iz tehničkih razloga, korištenje istog modela guma istog proizvođača, je obvezno ili vrlo preporučljivo.
Različiti modeli guma (prednja - zadnja) ne moraju imati isti indeks prijanjanja na podlogu, jednaku sposobnost kočenja, jednaku sposobnost odvodnje vode ili jednaku zaobljenost na bokovima. Dva različita modela mogu uvelike poremetiti upravljivost motociklom i bitno narušiti sigurnost.
Pritisak u gumama treba učestalo provjeravati dok su gume hladne. Ispravan pritisak u gumama je nužan za sigurnost, isto tako životni vijek guma će biti duži. Tlak u gumama se gubi na spojevima te postupno s vremenom, tako da iako skuter nije korišten neko vrijeme, tlak u gumama treba provjeriti prije vožnje na cesti.
Guma je jedina točka kontakta između vašeg vozila i ceste. Stoga vam savjetujemo vam da se pridržavati sigurnosnih pravila i preporuke o korištenju i namjeni. Ignoriranje preporuka možu imati negativan utjecaj na performanse skutera te također može ugroziti sigurnost korisnika u prometu.
Gume koje se redovito provjeravaju i o kojima se vlasnik brine će trajati duže. Savjetujemo da napravite tjedni pregled stanja dubine gaznoga sloja i traka u gumama. Ako ste u nedoumici, tražite mišljenje stručnjaka.

NAJPRODAVANIJI MODELI SKUTER GUMA

  • Michelin CITY GRIP
  • Michelin POWER PURE SC
  • Michelin S83
  • Bridgestone MOLAS ML50
  • Bridgestone BATTLAX SC1

NAJPRODAVANIJE DIMENZIJE SKUTER GUMA

VRSTE SKUTER GUMA

  • Sporty skuter gume
  • Urban skuter gume
  • Retro skuter gume
  • Racing skuter gume
  • Zimske skuter